Tervetuloa Pro-Suomi -projektin wikisivuille!external image 131274_OPH_hankelogo.jpg


Syksyllä 2010 ammatillisessa koulutuksessa otettiin käyttöön uusi prosessiteollisuuden perustutkinnon opetussuunnitelma. Koulutuksessa yhdistyivät kemian- ja biotekniikan, paperi-, saha- ja levyteollisuuden alat yhden koulutusohjelman alaiseksi.

ProSuomi -projekti
ProSuomi -projektin tavoitteena on tukea prosessiteollisuuden perustutkinnon toimeenpanoa verkostoitumalla sekä koulutuksen järjestäjien että yritysten kanssa. Verkostoitumalla on tarkoitus oppia toisilta koulutuksen järjestäjiltä jakamalla hyviä käytänteitä ja osaamista kaikkien käyttöön sekä mahdollistaa uuden perustutkinnon valinnaisuuksien toteuttaminen. Lisäksi tavoitteena on lisätä alan vetovoimaisuutta opiskelijoiden silmissä ja aikaansaada alan koulutuksen kysynnän ja tarjonnan parempi kohtaaminen. Hanke toteutetaan ajalla 1.1.2011-31.12.2012 ja jatkoaika 1.1-30.6.2013.

Kemian_vuosi_018.JPG
Rypsiöljypuristin

Lisätietoja:
Terhi Puntila
Projektipäällikkö, ProSuomi ja ProLänsi-projekti (Prosessiteollisuuden perustutkinnon toimeenpanon tuki)
Pirkanmaan koulutuskonserni-kuntayhtymä
Pirkanmaan ammattiopisto
Koivistontie 31, 33820 Tampere
Puh. 040 868 7687 , Vaihde 03 315 551
terhi.puntila@pirko.fi

www.pirko.fi
Rahoittaja: Opetushallitus


Jos et ole käyttänyt aikaisemmin Wiki-työkaluja, katso video osoitteessa http:www.youtube.com/watch?v=-dnL00TdmLY.
Ohjeita Wikin käytöstä löytyy suomeksi osoitteista: http://www.peda.net/veraja/kotka/vinkkiverkko/tools/opas/wikispaces ja http:laatupiiri.wikispaces.com/Wikin rakentaminen, sekä englanniksi: http://www.wikispaces.com/help index.